top of page

MANIFESTE

Wij zijn een start-up die een indruk wilt achterlaten. Wij pleiten voor een betere wereld waar duurzaamheid en ecologie een belangrijke rol spelen.Onze missie is om verliefde koppels te helpen om unieke momenten te creëren en evenementen te organiseren die humaniteit, diversiteit en solidariteit centraal hebben staan.

Voor ons is een trouwfeest de ultieme manifestatie van liefde tussen twee personen. Het begint bij de ontmoeting waarna het koppel elkaar niet meer wilt verlaten. Nu is het moment aangebroken dat ze dit magisch moment willen delen met hun vrienden en familie.

 

Het verliefde koppel verdient het om met volle teugen van hun dag te kunnen genieten.
Een vader die vol trots zijn dochter in de ogen kijkt of een zoon in die van zijn moeder, dit zijn momenten waar geen prijs op geplakt kan worden.

 

Waarom?

Een evenement moet globaal denken en zich lokaal inzetten om op die manier een impact te kunnen maken. Het is voor ons belangrijk dat we in het nu kunnen genieten van onze momenten maar ook zeker dat we aan de wereld van morgen denken zodat de toekomstige generaties trots op ons kunnen zijn.

 

Hoe kunnen wij onze verantwoordelijkheid nemen ?


Voor al ons promo materiaal gebruiken we gerecycleerd papier. Wij schenken ook een deel van onze opbrengst aan srfbkbbm.be die zich inzet tegen de klimaatverandering door verschillende bomen te planten. Alsook door samen met restos du coeur  en Unicef te werken willen wij onze verantwoordelijkheid op ons nemen.


 

U kunt ook een associatie kiezen uit de onderstaande lijsts
david-vig-qwHHOC2z5Xs-unsplash.jpg
bottom of page